Wat is small group training?

Small group training is geschikt voor beginners en gevorderden. Je kunt allemaal op eigen niveau deelnemen. Dit is een voordeel van small group training, want hierdoor kan iedereen op zijn eigen tempo en op een gezonde en effieciente manier aan zijn conditie werken.

Voordelen small group training

Je ervaart de voordelen van een personal trainer, maar je hebt ook de gezelligheid van trainen in groepsverband. Het voordeel is ook dat de individuele kosten lager zijn. De personal training is voor iedereen toegankelijk. Wanneer je de kosten van een op een begeleiding te hoog vindt, kun je kiezen voor small group training. Je werkt intensief samen en gaat alle voordelen ervaren. De voordelen van de small group training zijn als volgt:

– Trainen op verschillende niveaus

– Het is een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode

– De tijd wordt bepaald in overleg met de groep

– Trainen in gezelschap is gezelliger en je maakt samen plezier

– Optimaal resultaat behalen

– Binnen en buiten trainen is beide mogelijk bij small Group training

Kies voor small group training

De kans is groot dat small group training je nu ook aanspreekt. Een leuke manier van trainen, gezellig met een groep mensen en elkaar helpen en ondersteunen om door te zetten. Samen sporten stimuleert je vaak om door te gaan. Je hebt meer zin om te gaan en je kunt hierdoor ook beter je doelen realiseren. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding en kun je alle vragen stellen tijdens de small group training. Je ervaart alle voordelen van een personal training, maar dan in een groep. Zorg dat je ook alle voordelen in gaat zien en ontdek nu wat een small group training met jou gaat doen!