Over Mij

Mijn naam is Saskia Jungen en ik ben een fanatieke rollerskater. Dansen op mijn rolschaatsen is mijn allergrootste passie. Door deze passie heb ik 2 jaar fulltime bij het Dans/Theatergezelschap ISH mogen werken. Met onze theatershow WISH heb ik op rollerskates door NL, BE en DE getoerd. Ik heb met deze groep vele schoolprojecten gehad op middelbare scholen met zeer moeilijk opvoedbare kinderen en een super leuk project in Afrika met straatkinderen.

Daarna werd ik gevraagd om me bij The Rolling Amazons aan te sluiten. Dit is een straat-theater meidengroep op rolschaatsen en daarmee heb ik door heel Nederland, BelgiĆ« en Duitsland opgetreden op straat. Met 1 act zijn wij zelfs overgevlogen naar Dubai om daar een week lang 4x per dag onze show te geven. 

Afgelopen februari heb ik samen met mijn skate crew Amsterdam Highrollers de eerste editie Amsterdam Skate Event georganiseerd. Dit was een geslaagd Internationaal Rollerskate Festival van 4 dagen lang waar de beste skaters en grootste internationale namen uit de (roller) skatewereld op af kwamen. In 2021 organiseren wij een 2e editie waarbij we ons best doen om het succes van 2020 te overtreffen!

Rollerskaten heeft mij hele mooie ervaringen opgeleverd en plekken op de wereld laten zien die ik anders niet gezien zou hebben. 

Met mijn rollerskate lessen leer ik je de basis technieken die je helpen om een betere rollerskater te worden. Ik wil graag mijn ervaring doorgeven en je het plezier laten beleven wat ik er bij heb. Buiten dat is het ook nog eens een gezonde en hele leuke manier om calorieƫn te verbranden.